Overkapping

Fam. Gonggrijp

Na enkele jaren in onze nieuwe woning vonden wij het tijd om de tuin aan te pakken. Omdat wij een vrij ruime tuin hebben was er ruimte voor een groot en luxe buitenverblijf. Eerder had ik bij een vriend eens geholpen met het plaatsen van een overkapping van Houthandel Schrijver en vanzelfsprekend dacht ik bij ons project ook meteen aan hen.

Ik vind het belangrijk dat een bedrijf meedenkt, bereikbaar is en waar je gewaardeerd wordt. Na mijn eerste ideeën voorgelegd te hebben dachten zij meteen goed mee en is er voor ons een offerte gemaakt. De prijs was transparant en binnen ons budget. Wat ook een groot voordeel was, was dat de overkapping gedeeltelijk geplaatst kon worden en ik zelf de afwerking kon doen. Zo stond er een goede basis en kon ik het vervolgens zelf naar wens maken.

Ons buitenverblijf is voor ons als het ware ons zomerhuis, wij grappen wel eens dat er alleen nog een douche en toilet mist anders konden wij er op vakantie. ‘s Morgens genieten wij er van ontbijt en ’s avonds van de BBQ of een wijntje bij de openhaard. Inmiddels hebben meerdere kennissen hout bestelt bij Houthandel Schrijver en ook zij zijn zeer tevreden.

Specificaties.

15 x 15 frame

830 x 320 cm

Gedeeltelijk gemonteerd

Veranda

Vergelijkbare projecten.

Ook genieten van een overkapping op maat?

Met onze handige offertetool creëer je je eigen overkapping op maat en ontvang je binnen enkele werkdagen een passende offerte.