Overkapping met schuur

Fam. Jak

In mijn vorige huis heb ik zelf een buitenverblijf gebouwd welke ik destijds bij Houthandel Schrijver kocht en bij ons nieuwe huis wilde ik dit graag nog eens doen. De vorige keer is alles goed doorgesproken en wat voorbeelden laten zien, maar dat zij nu ook een volledige showroom hadden waarin diverse voorbeelden zijn opgesteld was zeker een pluspunt.

Wij hadden al een goed idee van de wensen, maar na een rondje te hebben gelopen door de showroom was de keuze snel gemaakt. Na het maken van een ontwerp in de 3D configurator en het doorspreken van enkele details hebben wij het verblijf eigenlijk meteen besteld. Dat het pas een half jaar later geleverd kon worden ivm de oplevering van ons huis was ook geen probleem, heel fijn!

Tijdens het bouwen kwamen wij toch nog wat punten tegen die wij anders wilden of vergeten waren maar hiervoor konden wij gewoon even langsrijden om de benodigde materialen op te halen. Uiteindelijk zeggen de foto’s wel genoeg, het was weer een geslaagd project.

Specificaties.

15 x 15 frame

800 x 350 cm

DHZ bouwpakket

Veranda & schuur

Vergelijkbare projecten.

Ook genieten van een overkapping op maat?

Met onze handige offertetool creëer je je eigen overkapping op maat en ontvang je binnen enkele werkdagen een passende offerte.