Overkapping met schuur

Fam. Broertjes

Bij het aanleggen van de tuin wilden wij meteen een mooi buitenverblijf erin integreren. Degene die onze beschoeiing heeft aangelegd wees ons op Houthandel Schrijver dus hebben wij eens een bezoek gebracht aan de showroom.

Tijdens dit bezoek zijn de meeste van onze wensen vastgelegd in de 3D configurator en is er bij de maatvoering meteen rekening gehouden met glazen schuifwanden. Voor nu twijfelde wij hier nog wat over, maar dankzij wat kleine aanpassingen zouden wij deze in de toekomst probleemloos kunnen toevoegen. In verband met het hoogteverschil in de tuin kon er niet met de standaard betonpoeren gewerkt worden maar dit was gelukkig ook geen probleem. Na wat telefonisch contact is besloten dat schroeffunderingen de juiste oplossing zouden zijn en werd dit in de offerte van Houthandel Schrijver meeberekend. Fijn dat wij hierin, net zoals de montage door een montagepartner, volledig ontzorgt werden.

Uiteindelijk konden ook onze schutting en wat ander timmerwerk door de timmermannen uitgevoerd worden. De communicatie is altijd goed verlopen, en dankzij de precieze werkwijze is het een plaatje geworden.

Specificaties.

15 x 15 frame

620 x 345 cm

DHZ bouwpakket

Veranda & schuur

Vergelijkbare projecten.

Ook genieten van een overkapping op maat?

Met onze handige offertetool creëer je je eigen overkapping op maat en ontvang je binnen enkele werkdagen een passende offerte.