Overkapping met schuren

Fam. Schouten

Ons oude tuinhuis was toe aan vervanging en wij besloten het meteen grondig aan te pakken, een nieuw tuinhuis, apart fietsenschuurtje en loungegedeelte in één. Om het natuurlijk te houden wilden wij het verblijf graag afgewerkt met een mooi sedumdak. Via social media kwamen wij Houthandel Schrijver tegen en besloten contact op te nemen.

Wij hebben uiteindelijk voor Houthandel Schrijver gekozen omdat het een klein bedrijf is met een persoonlijke benadering. Dat wij een maatwerk buitenverblijf was geen probleem, na het aanleveren van een eigen ontwerp ontvingen wij een offerte en bleken al onze wensen hierin verwerkt te zijn. Bovendien was de prijsstelling eerlijk en transparant.

In overleg met de timmerman zijn de plannen verder uitgewerkt en zo kon de bouw van ons buitenverblijf beginnen. De dikke balken werden op maat geleverd en het paste perfect, samen met het werk van de timmermannen heeft dat geresulteerd in een prachtig buitenverblijf.

Dankzij de open opstelling hebben wij een mooi overzicht over de tuin. Ideaal voor de zomeravonden maar ook in de herfst hebben wij er veel tijd doorgebracht.

Specificaties.

15 x 15 frame

1000 x 300 cm

Inclusief Montage

Veranda met schuren

Vergelijkbare projecten.

Ook genieten van een overkapping op maat?

Met onze handige offertetool creëer je je eigen overkapping op maat en ontvang je binnen enkele werkdagen een passende offerte.