Overkapping met schuur L-vorm

Fam. Sundermann

Wij waren op zoek naar een mooi buitenverblijf voor in onze tuin. Vanwege de grootte en afmeting van de tuin hadden wij wat afwijkende wensen zoals een schuine hoek en een L-vorm. Na wat speurwerk kwamen wij diverse aanbieders tegen waaronder Houthandel Schrijver. De eerste offerte stond ons aan dus maakten wij een afspraak om eens langs te gaan.

Met advies van Houthandel Schrijver zijn wij tot een ontwerp gekomen en ontvingen wij binnen enkele dagen een passende offerte. In combinatie met de offerte van Davani Buitenkamers voor de montage was dit helemaal waar wij naar op zoek waren, was de keuze snel gemaakt en zou de bouw van ons buitenverblijf snel beginnen.

Vanwege omstandigheden bleek helaas de geplande datum niet door te kunnen gaan dus hebben wij de bouw verplaatst. Gelukkig was dit bij zowel Houthandel Schrijver en Davani geen probleem. Toen zij eenmaal begonnen met bouwen namen zij alle tijd voor de montage en werd er niets afgeraffeld. Dit resulteert in een droomtuin waar wij jaren van gaan genieten.

Specificaties.

20 x 20 frame L-vorm
en schuine hoek

800 x 300 cm
+ 300x500cm schuur

Inclusief montage

Veranda met schuur
L-vorm

Vergelijkbare projecten.

Ook genieten van een overkapping op maat?

Met onze handige offertetool creëer je je eigen overkapping op maat en ontvang je binnen enkele werkdagen een passende offerte.