Veranda met glaswanden

Fam. Kaan

Sinds we in dit huis wonen dromen we er al van om een mooie buiten “leef” plek te hebben. Je ziet ook steeds meer mooie ideeën in de omgeving en online. Daarnaast gingen onze tuinsets extreem hard achteruit tijdens de winterperiode. Nu kan het gewoon allemaal buiten blijven staan zonder dat het weg rot in de winter. Daarnaast is het natuurlijk heerlijk om in de zomer lange avonden buiten te blijven zitten.

Houthandel Schrijver was online goed vindbaar en zit dicht in de buurt. Daarnaast hadden ze een handige online calculator die je een duidelijke richtprijs geeft. Lekker transparant.

We zijn erg blij met het eindresultaat en hebben er heel veel plezier van. Vooraf was er nog wel eens de twijfel of onze tuin er niet te klein door zou worden. Maar achteraf lijkt de tuin juist veel groter en ziet het er een stuk luxer uit! Door de glazen schuifwanden zitten we er zelfs midden in de winter. Heater aan en genieten.

Specificaties.

20 x 20 frame

900 x 400 cm

DHZ Bouwpakket

Veranda

Vergelijkbare projecten.

Ook genieten van een overkapping op maat?

Met onze handige offertetool creëer je je eigen overkapping op maat en ontvang je binnen enkele werkdagen een passende offerte.