Overkapping

Fam. Blokdijk

Van huis uit ben ik altijd gewend geweest aan een overkapping in de tuin, dus zodra ik mijn eigen huis kocht ging ik vanzelfsprekend op zoek naar een mooie oplossing voor in mijn eigen tuin. Vanuit de buurt hoorde ik positieve verhalen over Houthandel Schrijver dus besloot ik hun website eens te bekijken.

Via de handige 3D Configurator kon ik mijn overkapping helemaal samenstellen zoals ik het voor mij zag en zag ik meteen een goede prijsindicatie, super handig! Helaas kan ik de montage niet zelf dus heb ik contact opgenomen om de mogelijkheden te bespreken. Meteen werd ik in contact gebracht met een montagepartner welke bij ons thuis is langsgekomen om alles in te meten en uiteraard ons nog voorzien heeft van wat tips zoals verlichting waarna wij een complete offerte hebben ontvangen.

 Van het begin van onze zoektocht tot de oplevering van onze overkapping is alles goed verlopen en onze eigen overkapping is echt een plaatje, boven onze verwachtingen!

Specificaties.

15 x 15 frame

400 x 300 cm

Inclusief montage

Veranda

Vergelijkbare projecten.

Ook genieten van een overkapping op maat?

Met onze handige offertetool creëer je je eigen overkapping op maat en ontvang je binnen enkele werkdagen een passende offerte.