Overkapping

Fam. den Elsen

Het is al een lang gekoesterde wens van ons om onze tuin af te werken met een prachtig buitenverblijf. Zeker nu onze kinderen wat ouder worden is het fijn om een lekkere hangplek te hebben welke dankzij de heaters en de glazen schuifwand het gehele jaar gebruikt kan worden.

Na wat online zoeken kwam uiteindelijk Houthandel Schrijver voorbij. Hier lazen wij wat informatie omtrent het leveren van maatwerk, iets wat bij ons zeker belangrijk was aangezien er een knik in de achterzijde van de tuin zit. Vervolgens zijn wij eens langs de showroom gegaan om enkel wat ideeën op te doen maar hier werden wij meteen goed ontvangen en werd er alle tijd genomen om ons te voorzien van advies waarna er via de online configurator een goed beeld ontstond van onze wensen.

Voor de montage zijn wij vervolgens in contact gebracht met de montagepartner van Houthandel Schrijver. Zoals eerder benoemd waren wij wel op zoek naar iemand die ons kon helpen met en verblijf dat volledig op maat gemaakt werd maar dit was, ondanks onze wens voor een robuust 20×20 frame, gelukkig geen probleem. Het gesprek verliep heel goed en de kennis gaf ons meteen een goed gevoel. Naast het buitenverblijf hebben wij ervoor gekozen om meteen de hele tuin een make-over te geven.

De samenwerking met de timmerman is hierin een absolute meerwaarde geweest. Dankzij de snelle montage konden er meteen zonnepanelen gemonteerd worden, en daarnaast konden wij tijdens de montage wat ideeën uitwisselen over de aanleg van de rest van de tuin waardoor alles perfect op elkaar aansluit.

Specificaties.

20 x 20 frame

800 x 335/275 cm

Inclusief montage

Veranda

Vergelijkbare projecten.

Ook genieten van een overkapping op maat?

Met onze handige offertetool creëer je je eigen overkapping op maat en ontvang je binnen enkele werkdagen een passende offerte.