Milaan XXL – Garage

Zadeldak Milaan XXL – Garage

Dit bijgebouw met zadeldak is uitgevoerd als XXL variant met 190x190mm frame en authentieke pen en gat verbindingen. Het dak is voorzien van zonnepanelen en een warmtepomp installatie. Hiermee wordt zowel het bijgebouw als de woning voorzien van groene energie en warmte middels toegepaste vloerverwarming. Beneden is er een gedeelte als gastenverblijf, met een douche, en een bar voor vrienden en familie ingericht, die in het weekend kunnen blijven. Het voorste gedeelte is ingericht als schuur voor de auto’s, fietsen en tuingereedschap. Doormiddel van een vaste trap naar boven is de bovenverdieping te bereiken. Hier is een opbergzolder, kantoor en een slaapkamer voor de gasten, gerealiseerd.

De openslaande deuren aan de tuinkant geven toegang tot de ruime achtertuin. Zo kan men optimaal genieten en het gastenverblijf ook in de winter prima gebruiken. Kortom een mooi project!

Vergelijkbare projecten.

Ook genieten van een overkapping op maat?

Met de handige Toplawood 3D configurator creëer je je eigen overkapping op maat en ontvang je direct een persoonlijke offerte.