Overkapping met schuur L-vorm

Fam. de Bats

Omdat wij graag buiten zijn waren wij op zoek naar een buitenverblijf waar wij ook tijdens slechtere dagen lekker in de tuin konden zitten. Een familielid wees ons op Houthandel Schrijver en wij besloten eens langs te gaan.

Het proces van advies tot levering is ons erg goed bevallen. Wij hadden geen standaard wensen maar wilden een L-vormig verblijf met een schuurtje en andere kleuren dan er standaard geleverd wordt. Op advies van Houthandel Schrijver hebben wij het hout onbehandeld laten leveren waarna wij het zelf gebeitst hebben. Dit was aanzienlijk goedkoper dan andere aanbieders die het hout al op kleur leveren en zo konden wij op locatie nog de kleuren bepalen. Dat er tijdens de bouw nog dingen veranderden was geen probleem, wij konden zo langs rijden voor extra materialen.

Na zelf nog de gewenste tv, audio en verlichting aangelegd te hebben is het echt een verlenging van onze woonkamer geworden. Wij zitten er nog vaak tot laat in de avond.

 

Specificaties.

15 x 15

600 x 300 cm

DHZ Bouwpakket

Veranda & Schuur

Vergelijkbare projecten.

Ook genieten van een overkapping op maat?

Met onze handige offertetool creëer je je eigen overkapping op maat en ontvang je binnen enkele werkdagen een passende offerte.