Overkapping met schuur

Fam. Lindner

Na wat online zoeken kwamen wij een advertentie tegen van Houthandel Schrijver waarin de Toplawood modellen aangeprezen werden. De uitstraling van deze modellen stonden ons enorm aan, en aangezien zij een showroom vlakbij ons huis hebben was de keuze om eens langs te gaan snel gemaakt.

Tijdens het gesprek kwam al snel naar voren dat de uitstraling die wij in de foto’s zagen – een chique uitstraling met steellook ramen – inderdaad is wat ons er aanstond, maar vonden wij een robuuste uitstraling toch ook wel erg aantrekkelijk. Gelukkig bleek dat deze 2 gemakkelijk gecombineerd konden worden, de steellook modules van Toplawood in combinatie met een buitenverblijf uit eigen productie. Het enige waar bij ons nog wat twijfel over was was de montage. Ik zou dit graag zelf willen doen maar zag er in de nabije toekomst geen gelegenheid voor, dus kwam op aanraden van Houthandel Schrijver een montagepartner op bezoek. Na dit bezoek was de keuze eigenlijk wel snel gemaakt. Uiteindelijk had ik het zelf ook kunnen doen, maar het oog voor detail en de kundigheid van de timmerman zou toch wel echt voor het verschil zorgen.

De montage verliep vlekkeloos en na het aanleggen van de bestrating is de tuin helemaal zoals wij voor ogen hadden. Al met al hebben het advies en de kundigheid van Houthandel Schrijver en de timmerman zeker het verschil gemaakt in ons project.

Specificaties.

15 x 15 frame

1000 x 350 cm

Inclusief montage

Veranda & schuur

Vergelijkbare projecten.

Ook genieten van een overkapping op maat?

Met onze handige offertetool creëer je je eigen overkapping op maat en ontvang je binnen enkele werkdagen een passende offerte.