Overkapping

Fam. Velzeboer

In de tuin hadden wij een hoekje waar wij eigenlijk niet zoveel mee deden. Na een tijdje nadenken wat wij hier mee wilden kwam wij tot de conclusie dat een overkapping een goede meerwaarde zou zijn. Hiermee creëerden wij een extra schaduwplek op zonnige dagen, en een beschut hoekje op dagen waarop het net te koud zou zijn om in de tuin te zitten.

Omdat ik het verblijf zelf wilde plaatsen zijn wij op zoek gegaan naar een leverancier die niet enkel de materialen kan leveren, maar ons ook van advies kan voorzien op de momenten dat wij hier behoefte aan hebben. Bij Houthandel Schrijver kregen wij na het bestellen van onze overkapping direct een duidelijke video toegestuurd waarin de montage van het buitenverblijf stap voor stap word toegelicht. In combinatie met de meegestuurde tekeningen was het uiteindelijk lang niet zo moeilijk als ik van tevoren had gedacht. Fijn dat er extra moeite wordt gedaan voor klanten die graag zelf de handen uit de mouwen steken maar niet alle kennis hebben om het volledig zelf te kunnen.

Zowel praktisch als decoratief is het een absolute meerwaarde in onze tuin. De aankleding van het geheel moeten wij nog even over nadenken maar de basis is helemaal naar wens!

Specificaties.

15 x 15 frame

425 x 300 cm

DHZ bouwpakket

Veranda

Vergelijkbare projecten.

Ook genieten van een overkapping op maat?

Met onze handige offertetool creëer je je eigen overkapping op maat en ontvang je binnen enkele werkdagen een passende offerte.